Hälsofrissa

Välkommen!

Nadja Öström

Hälsofrissan Nadja Öström


Utbildad med gäsellbrev 1990


1990 hämtade jag ut mitt gesällbrev och 28 år i yrket har gett en stor erfarenhet, men även en ödmjukhet gentemot mitt yrke och alla de människor jag arbetar med, både kollegor och kunder!


Vi är alla individer med olika förutsättningar och önskemål. Detta tar jag hänsyn till så mycket som jag har förmåga till!

Jag arbetar i min lokal i Årsta, i närheten av station Årstaberg sedan 5 år tillbaka.

AMMONIAKFRI HÅRVÅRD SEDAN 1996


Jag har valt att arbeta så fritt som möjligt från skadliga kemikalier, men behållt möjligheten att göra samtliga behandlingar, såsom färg och permanent. Tyvärr finns det ännu en hel del att begära av marknaden, men jag kan lova dig att du hittar produkter med eftertanke hos mig!

Samtliga behandlingsprodukter är ammoniakfria, du kan färga håret med skonsammare alternativ och jag letar hela tiden efter det skonsammaste för dig, mig och miljön. Tyvärr är jag inte en helt "grön salong" då det idag är svårt att hitta hårfärger som godkänns.

Just nu provar jag ut även växtbaserade färger, och hoppas att även kunna erbjuda dig det.

Nedan finner du ett urval av vad jag arbetar med och säljer till dig!

Jag hjälper dig att göra skonsamma val, för oss och miljön!

Din hälsofrissa, som gör valen lite enklare för dig.

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot nya kunder, då min tid måste räcka till mina befintliga.

Är du befinlig kund är du välkommen att logga in och boka din tid

HÄR

ADRESS


Malgomajvägen 12

12060 Årsta

Station Årstaberg

E-post: kontakt(at)nadja.nu  Telefon: 073-9819696

Parkering på gatan, 10 kr/tim mellan kl 08:00-19:00

Några ord från mina kunder!


 • Bäst, bäst, bäst finns inga andra ord för Nadja. Man blir ompysslad och fin kan inte bli bättre.
 • Jag är alltid supernöjd med mina klippningar hos Salong N. Du är en mästare på att färga i de finaste kulörer. Kan varmt rekommendera dig!☺
 • Alltid lika trevligt att träffa Nadja. Positiv och glad dessutom Sveriges bästa frisör!
 • Personlig omtänksam nogrann. Helt klart bästa frissan med mycket kunskap som hela tiden vill lära nytt. Hållbart både för människor och miljön<3
 • Bästa frissan! Alltid bra bemötande och fina idéer
 • Känner mig alltid som en ny människa när jag varit hos Nadja! Får både fika och skvallertidningar medans ompyssling av håret sker!
 • Nadja är helt fantastisk på att styla människor att ta fram hela dem. Hon ser inte bara en kund utan hela människan. Har "tyvärr" inte behövt hennes hjälp kring sköldkörteln, men kan varmt rekommendera hennes tjänster. Alltid extremt noggrann och proffsig. Otroligt duktig, ambitiös och erfaren.
 • Äntligen har jag hittat till bästa frisören som är Nadja! Jag är alltid jättenöjd med både färg och klippning. Trevligt bemötande och goda råd om hälsa och håret. Rekommenderar varmt <3<3<3
 • Nadja vet precis hur jag vill ha det, jag är alltid lika nöjd. Tyvärr så blir det väl ännu svårare att får tid hos Stockholms mest upptagna frisörska efter alla omdömen // Marie.
 • Jag är så tacksam att jag hittat "min" frisör! Jag törs göra vad som helst och den här våren har kollegorna först inte sett att det varit jag och sen brustit ut i massor med komplimanger. T.o.m. folk jag knappt vet vilka de är har kommit fram och sagt att jag är så fin i håret!
 • Supernöjd med slingor och klippning. Skönt med en frisör som vet hur man vill ha det!Priser 2019


Hårvård 60 min: 950 kr

Hårvård 90 min: 1400 kr

Hårvård 120 min: 1890 kr


Klippning 30 min: 520 kr

Klippning 40 min: 620 kr

Klippning 50 min: 720 kr