MIN BOK

Välkommen!

Nadja Öström

Sköldkörtelsjuk & Frisk

Ett Inre Kaos

Fotograf: Irmi Persson

Nu är det inte långt kvar tills du kan få hålla boken i din hand!

 

Du kan beställa ditt exemplar från nätbokhandel, och nedan finner du länkar till dessa.

 

Du kan även be ett bibiliotek i din närhet ta in boken, tillika en bokhandel i din närhet.

Önskar du ett signerat exemplar väljer du swish eller Bg betalning,

boken skickas när din betalning finns regisrerad.

 

Läs exklusivt förord här

 

Välkommen till min sköldkörtelresa - Sköldkörtelsjuk & Frisk - Ett Inre Kaos.

 

 

Nadja Öström var själva sinnebilden av den käcka, driftiga frisörskan med egen salong. Med en kaffekopp i den ena handen och en cigarett i den andra kändes ingenting omöjligt och de långa arbetsdagarna på salongen hindrade henne aldrig från en natt på dansgolvet när tillfälle gavs.

 

Nadjas energi och livsglädje tycktes outtömlig när hon plötsligt, från ingenstans, drabbades av en panikångestattack i bilen på väg hem från salongen en sen decemberkväll 2001. Ingenting skulle bli sig likt efter detta och det skulle ta många år av kamp, symtom och frustration innan hon till slut fick sina sköldkörteldiagnoser Hashimotos sjukdom och Hypotyreos. Men resan var inte slut här, nu började kampen mot den många gånger ovilliga vården. En kamp som pågår än idag men där Nadja själv till slut lyckats få rätt medicinering och idag lever som sköldkörtelsjuk – och frisk.

 

I Sköldkörtelsjuk och frisk – ett inre kaos får man som läsare följa med på Nadjas resa från den ödesdigra bilresan och framåt. Man får även tillbakablickar och inte minst fakta och tips om den viktiga sköldkörtelhälsan, om kosten men även om livet. Nadja Öström har under resans gång hunnit vara ordförande i Sköldkörtelföreningen, utbildat sig till kostrådgivare och etablerat sig som flitigt anlitad föreläsare och debattör inom sköldkörtelhälsa. Den här boken är hennes debut som författare.

 

För att beställa signerat exemplar:

Betala 269 kr till swish 123 167 96 20 eller bankgiro 276-1724

 

KOM IHÅG att skriva din adress i meddelandet, så skickar jag ditt signerade exemplar samt kvitto när din betalning är registrerad

 
 
 
 
 

Tack till Sofia Edholm för att du vill skapa alla vackra bilder i boken!!

Tack till Mats Holmström för fina bilder och hjälp med skrivandet!

 

Även ett stort tack för stöd från

Öström Elkonsult AB, Holistic Sverige, Friska Fläktar samt Roslagens Energi & Ekonomikonsult AB

"Så mycket kunskap och engagemang som du har blir boken super"

 

"Mycket intresserad av boken Haft låg ämnesomsättning sedan 92 först efter 2011 har jag förstått att. Det är min sköldkörtel ställt till det med ångest svettningar orkeslös ,m m har gjort håranalys ätit vitaminer försöker äta rätt men mycket svårt ska bli intressant att läsa din bok"

 

"Bara av det lilla jag läst som du skrivit då känner jag igen mycket i mig själv och mitt liv. Duktig, glad högpresterande och för ambitiös ung kvinna som löst för mycket åt för många för länge, ända tills jag tog totalt slut, det fanns inget mer att krama ur mig, som trasan man kastar bort och ersätter med en ny och fräsch. Här ligger jag nu på soffan 28 år gammal och försöker bli ännu klokare, jag kan inte sträva efter att bli 20-åriga xx igen innan allt de här sköldkörtel-, kropps- och tröttkaoset började. Utan jag måste hitta vägen till en ny xx, som är kapten på sin egen båt. Jag längtar efter att känna mig full av energi och lägga den på mig själv, dem och det jag själv vill. Jag ser fram emot att läsa och ta in din bok på min resa."

 

"Jag har samma helvete ,känns skönt att höra att jag inte är ensam. Många gånger som man har funderat på om man vill fortsätta att leva"

 

"Jag tycker att din bok är mycket spännande och viktig för oss alla sjuka Din hjälp har betytt då mycket för min livskvalitet!"

 

"Längtar efter att läsa boken!"

 

"Du som räddade livet på min dotter! Jag vill så gärna läsa om din resa. Vår resa är inte över ännu då dottern började med NDT i april men backade i tröttheten något enormt så just nu är vi på ruta ett igen. Viktigt att läsa om andras resor. Vår resa är nu inne på sitt nionde år. Kram. ❤️"

 

"Boken får följa med till fjällen ska fortsätta läsa framför brasan efter skidåkning"

 

"Tack Nadja Öström för en fantastiskt bra bok 🤩 läste hela boken nu ikväll 🤓🤩 (måste då tillägga att min koncentration sällan orkar mer än några sidor i en bok 😢)"

 

"Jag har också börjat. Ett stycke fick mig till tårar. Så tungt 😢"

 

"I soffan, under filten med min bok - ska bli så spännande att ta del av din historia Nadja Öström 💖"

 

"Den här boken var sååå efterlängtad!!!!

Tack så mycket Nadja!!!! "

 

"Denna fantastiska bok, har läst igenom nästan hela på 2dagar kan ju inte sluta"

 

"TackNadja Öström 🌷💝

För din självbiografi och livserfarenhet genom bokenSköldkörtelsjuk & frisk - Ett inre kaos

Som jag mellan alla raderna tolkat gentemot egna känslor min kamp med ilska sorg smärta tårar skratt och en varm glädje att

"jag också"🍀 du och jag=vi 💞

Jag är inte ensam vi är inte bara två vi är många fler kanske tusen gånger om, vi har alla kämpat våran egen kamp allena mot makten!

Du har satt så många känslor med ord på ett papper anförtrott en bok till oss och fått den rakt in i våra hjärtan ❤️

Tack Nadja Med respekt Ljus & Kärlek till dig ✨🕊❤️🌷"

 

"Håller på och läser denna fantastiska boken som alla anhöriga och människor i ens närhet borde läsa. Igenkänningsfaktorn är stor!"