MIN BOK

Välkommen!

Nadja Öström

Fotograf: Irmi Persson

BOK

Sköldkörtelsjuk & Frisk

Ett Inre Kaos

även som ljudbok!!

Den 5 juli 2018 publicerades ljudboken, och kan köpas från tex Adlibris.

Alternativt om du prenumerar på Storytel, Nexstory, Bookbeat så kan du även lyssna där.


Du kan beställa fysiska boken från nätbokhandel, och nedan finner du länkar till dessa.


Du kan även be ett bibiliotek i din närhet ta in boken, tillika en bokhandel i din närhet.

Önskar du ett signerat exemplar väljer du swish eller Bg betalning,

boken skickas när din betalning finns regisrerad.


Läs exklusivt förord här


Välkommen till min sköldkörtelresa - Sköldkörtelsjuk & Frisk - Ett Inre Kaos.Nadja Öström var själva sinnebilden av den käcka, driftiga frisörskan med egen salong. Med en kaffekopp i den ena handen och en cigarett i den andra kändes ingenting omöjligt och de långa arbetsdagarna på salongen hindrade henne aldrig från en natt på dansgolvet när tillfälle gavs.


Nadjas energi och livsglädje tycktes outtömlig när hon plötsligt, från ingenstans, drabbades av en panikångestattack i bilen på väg hem från salongen en sen decemberkväll 2001. Ingenting skulle bli sig likt efter detta och det skulle ta många år av kamp, symtom och frustration innan hon till slut fick sina sköldkörteldiagnoser Hashimotos sjukdom och Hypotyreos. Men resan var inte slut här, nu började kampen mot den många gånger ovilliga vården. En kamp som pågår än idag men där Nadja själv till slut lyckats få rätt medicinering och idag lever som sköldkörtelsjuk – och frisk.


I Sköldkörtelsjuk och frisk – ett inre kaos får man som läsare följa med på Nadjas resa från den ödesdigra bilresan och framåt. Man får även tillbakablickar och inte minst fakta och tips om den viktiga sköldkörtelhälsan, om kosten men även om livet. Nadja Öström har under resans gång hunnit vara ordförande i Sköldkörtelföreningen, utbildat sig till kostrådgivare och etablerat sig som flitigt anlitad föreläsare och debattör inom sköldkörtelhälsa. Den här boken är hennes debut som författare.