Forsakringskassan

HERB PHARMA NATURTERAPI

HERB PHARMA NATURTERAPI

Godkänd hos försäkringskassan för

Arbetsplatsinriktat Rehabiliteringsstöd


Vilka har möjlighet att komma till en Herb Pharma klinik via arbetsgivaren och Försäkringskassan?

Läs mer här

Är du anställd eller företagare och har frågor kring detta är du varmt välkommen att höra av dig till mig via e-post: kontakt@nadja.nuVÄLKOMMEN ATT BOKA DITT BESÖK HOS MIG.

BOKA HÄR


Jag är yrkesutbildad terapeut hos Herb Pharma


"Så fascinerad…..
Efter att jag gjorde min första blodanalys, hade ingen aning om att man kan se så mycket i blodet. Bl.a såg vi mycket leverstress som idag finns där fortfarande, men är mycket bättre. Känns ju så bra att det är örter man äter i tabletterform, det är ju som mat.
Sen när jag provade på högteknologisk akupunktur, så svarade min kropp knappast från början till att få ett jättebra resultat, bara på 2 ggr!
Glad och tacksam 🙏”


Helen

Alltså! Nålarna från i onsdag.

Hade ju som du vet lite huvudvärk. Vet att jag borde haft rejält med träningsvärk onsdag/torsdag, hade knappt ngn.

Ryggskadan från förra årets som gör sig påmind varje dag har knappt känts av. Men det häftigaste är egentligen sen jag tog ut dom! För det känns ju som dom sitter kvar.Fortfarande, idag lördag morgon. Utan att vara obehagligt så är det lite små varmt och pirrar i övre delen av öronen. Ingenting som syns eller känns utanpå, så bara positivt såklart!Sååå fascinerande och coolt!”


Hannah

"Kom på mig själv att inte ha haft huvudvärk på hela dagen och kände inte av knät påväg nedför trappen.

Häftig känsla när man kände mer av nålarna, när de var borta"


Karin

"Ja, det är fascinerande att få se och känna sin kropp genom blodanalysen och den högteknologiska akupunkturen. Ser en klar förbättring och Nadja är bara bäst ❤️"


Helen

" Fantastisk

Nadja är jätte professionell, trevlig, kunnig. Är såååå nöjd. Hittade rätt person som kan hjälpa mig. Kan varmt rekommendera henne!"


Zita

" Det kändes bättre efter behandlngen med tanke på hur jag mådde när jag kom. Har varit lite mer irriterad än vanligt dagen efter men det har gått över. Har påbörjat detox så får vi se hur jag mår om några veckor."


Yvonne