Biofeedback

BIOFEEDBACK

BIORESONANS

FREKVENSTERAPI


GÖR ENDAST DETTA VID FÖRFRÅGAN

VAD ÄR BIOFEEDBACK/BIORESONANS

ALLT OMKRING OSS, INKLUSIVE OSS SJÄLVA HAR FREKVENSER

Hälsa är individuellt och vi alla har olika utgångslägen.


Jag kan hjälpa dig med rådgivning för kroppens egen ökade läkning, genom livsstilsförändringar och avslappning/återhämtning. Kroppens egen läkning sker endast när kroppen är avslappnad. Positiva förändringar i livet såsom stressreducering och tex kostomläggning eller andra förändringar kan få din kropp att läka.


Stress som kroppen kan uppleva kan komma från tex oro, trauma, otrygghetskänsla, näringsbrister, sjukdom, hård träning och för liten anpassad återhämtning.


Med bioresonans kan man avläsa kroppens egna elektriska resistens, som frekvenser där vi alla har olika, för att på ett djupare plan förstå vad som orsakar och skapar stress just i din kropp. Man kan säga att bioresonansen är som pusselbitarna, och jag hjälper dig att lägga pusselbitarna i rätt ordning, för att kunna ge dig individuell rådgivning för energi, välmående och hälsa.

Jag ställer inga diagnoser eller behandlar sjukdomar, men ger dig verktygen för kroppens egen läkning. Det kan innebära ändrad kost, ändrade vanor, tillägg av tillskott eller andra tips för mindre spänning och obalans i kroppen.


Som kund hos mig noterar jag dina resultat för att även kunna se förbättringar. Du har när du önskar tillgång till dessa noteringar som förvaras inlåsta hos mig, där endast jag har tillgång.

Första mötet är 90-120  min där uppföljande möte är ca 90  min.


Jag använder Scio Bioresonans/Biofeedback (Scientific Conscious Interface Operation System) är en universell elektrofysiologisk anordning utformad med hjälp av principerna för kvantfysik. SCIO -systemet ska användas som ett multimedia-biofeedback-system. Det är utformat för spänningsdetektering och stressreducering. Under utvärderingen är SCIO-enheten ansluten till kroppen via huvud- och lemmesele (kan även ske på distans), vilket ger en exakt bild avseende klientens allmänna välbefinnande. Enheten resonerar med de elektriska signaturerna från tusentals vävnader, organ, näringsämnen, toxiner och allergener och registrerar i vilken grad kroppen reagerar på dessa element. Det ger en kortfattad genomgång av den biologiska reaktiviteten i människokroppen och den indikerar behov, stressorer, skador och känslor.

Den tillhandahållna informationen är helt annorlunda från den information som erbjuds av röntgenstrålar, MR-apparater, blodprover etc. eftersom den visar kroppens energistatus och det riktade flödet av kroppens elektriska laddning. SCIO-enheten mäter olika stressblockeringar i kroppen, till exempel nivån av vitaminer, aminosyror, näringsämnen, näringsämnen, mineraler, enzymer, naturliga sockerarter, toxiner, hormonell nivå, muskulös tonus, bakterier, svamp, virus. I huvudsak ger SCIO alla utövare förmågan att ha den mest omfattande energiska bilden av kroppens homeostas eller brist på denna.

Efter mätning av kroppens frekvenser tillåter SCIO utövaren att införa rätt frekvenssvängningar för att tillåta kroppen att återgå till rätt nivåer av homeostasFÖRKLARINGAR


Q.    VAD ÄR BIOFEEDBACK


Biofeedback – biologisk feedback – innebär att vi mer eller mindre direkt (beror på vilka system som reagerar) får feedback från kroppsliga reaktioner

 

  1. Du får på dig band kring handleder, fotleder och ett bandband för att läsa av kroppens egna spänning.
  2. Denna avläsning visar den biologiska feedback från din kropp
  3. Med hjälp av detta lägger jag ett slags pussel kring din situation och eventuella hälsoproblem du upplever
  4. Detta fungerar utmärkt även på distans


Q.      VAD ÄR BIORESONANS


Via den "uppkoppling" hjälper frekvenser till att balansera den stress kroppen kan uppleva pga av oblanser.


Q.      HUR KAN DEN HJÄLPA


Jag använder bioresonans och biofeedback som ett instrument för att hjälpa mig lägga ett pussel, tillsammans med vår rådgivning för att kunna ge dig verktyg för att du ska kunna uppmnå bättre hälsa genom att ge dig verktygen för att minska kroppslig, mental och själslig stress.
Det kan handla om kostförändringar, råd om andra behandlingar, livsstilsförändringar och tillskott.
Jag ger inga diagnoser och hänvisar till andra rådgivare eller läkare om jag ser det som nödvändigt.


Om du är nyfiken på detta kan du maila till mig, COACH(AT)NADJA.NU


  • Bioresonans 120 min: 1995 KR
    Avläsning samt frekvensbalansering och rådgivning, där du får veta vad som belastar kroppen som tex näringsoblanser, matsmältning osv.
  • Bioresonans Distans, 90-120 min: 1495 kr

MEDICINSKT GODKÄND

Nobelpriset i fysik 2022 går till bland annat till området för kvantfysik, och biofeedback/bioresonans/frekvenser är kvantfysik och i detta klipp förstår man att distans-sessioner faktiskt fungerar. Det är spännande att det blivit erkänt. SE KLIPP FRÅN SVT HÄR


Alain Aspect, John Clauser and Anton Zeilinger have each conducted groundbreaking experiments using entangled quantum states, where two particles behave like a single unit even when they are separated. Their results have cleared the way for new technology based upon quantum information. SE MER HÄR