Omdöme Sköldkörtelsjuk och frisk

Tack för att du delar med dig om din resa. Det var så mycket jag kände igen mig, vilket blev en bra känsla att alla känslomässiga stormar och känslor inte bara jag, men utan det faktum finns en anledning, delar jag den med andra med samma sjukdom. Det är fortfarande mitt sinne. Jag har lyssnat på ljudboken o jag säger det igen TACK 💞 fantastiska bok.Hej Nadja! Läser din bok just nu och slås av alla likheter i både sjukdom och livshändelser. Det är jobbigt att bli påmind om hur det var, när det var som värst. Jag vill tacka dig för att du delar med dig och sprider kunskap. Det var just dina ord jag läste på FB när livet var som mörkats och hoppet om att bli frisk en dag, slocknat. Idag äter jag NDT sedan 2 år tillbaka och jobbar heltid för första gången på 7år. Är inte 100% återställd än men på god väg. Stort tack än en gång och lycka till med det där livet som rullar på åt olika håll!

"Så mycket kunskap och engagemang som du har blivit boken super"


"Mycket intresserad av boken Haft låg ämnesomsättning sedan 92 först efter 2011 har jag förstått att. Det är min sköldkörtel som gjort mig orkeslös, etc. har gjort hår analys ätit vitaminer försöker äta rätt men mycket svårt kommer att vara intressant att läsa din bok"
"Jag har samma helvete, känns skönt att höra att jag inte är ensam. Många gånger har man tänkt på om man vill fortsätta att leva"


"Jag tycker att din bok är väldigt intressant och viktigt för oss alla sjuka. Din hjälp har betydat mycket för min livskvalitet!"


"Längtar efter att läsa boken!"


"Du som räddade livet på min dotter!" Jag skulle gärna läsa om din resa. Vår resa är inte över ännu när dottern började med NDT i april, men backade upp i trötthet något enormt. Vår resa är nu inne på sitt nionde år. Kram. ❤️ "


"Boken får följa med till fjällen ska fortsätta läsa framför brasan efter skidåkning"


"Tack Nadja Öström för en fantastiskt bra bok 🤩 läste hela boken nu ikväll 🤓🤩 (måste tillägga att min koncentration sällan fungerar mer än några sidor i en bok 😢)"


"Jag har också börjat. Ett stycke fick mig till tårar. Så tungt 😢"


"Jag sover, under filten med min bok - ska bli så spännande att ta del av din historia Nadja Öström 💖 "

"Den här boken var sååå efterlängtad!!!!

Tack så mycket Nadja!!!! "


"Denna fantastiska bok, har läst igenom nästan hela på 2dagar kan ju inte sluta"


"TackNadja Öström 🌷💝

För din självbiografi och livserfarenhet genom bokenSköldkörtelsjuk & frisk - Ett inre kaos

Som jag mellan alla raderna tolkat gentemot egna känslor min kamp med ilska sorg smärta tårar skratt och en varm glädje att

"jag också"🍀 du och jag=vi 💞

Jag är inte ensam vi är inte bara två vi är många fler kanske tusen gånger om, vi har alla kämpat våran egen kamp allena mot makten!

Du har satt så många känslor med ord på ett papper anförtrott en bok till oss och fått den rakt in i våra hjärtan ❤️

Tack Nadja Med respekt Ljus & Kärlek till dig ✨🕊❤️🌷"


"Håller på och läser denna fantastiska boken som alla anhöriga och människor i ens närhet borde läsa. Igenkänningsfaktorn är stor!"